Angajari:

DOTARI

Lista aparaturii medicale

COLABORARI:

Centrul Medical de Ingrijiri Paleative Sf. Elena a incheiat un protocol de colaborare cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova pentru asigurarea bunei calitati a actului medical.

ACCESUL MASS-MEDIA IN SPITAL

  • Accesul reprezentantilor Mass Media se face numai pe baza legitimatiei de acreditare si a documentului de identitate precum si cu acordul managerului in baza unei cereri.

  • Reprezentantii Mass Media pot filma in interiorul spitalului numai in spatiile pentru care managerul si-a exprimat acordul in mod explicit iar intervievarea pacientilor sau filmarea acestora se poate face numai in conditiile legii.

  • Managerul este purtatorul de cuvant . In cazul in care nu poate fi prezent desemneaza un purtator de cuvant al institutiei care ii insoteste pe reprezentantii Mass Mediei pe durata prezentei acestora in incinta spitalului.

  • Accesul persoanelor care au asupra lor aparate de filmat, de fotografiat si de inregistrat se face numai cu aprobarea managerului spitalului.

  • Este interzis accesul in spital al persoanelor care au asupra lor armament, munitie, substante toxice, stupefiante,explozive ori alte instrumente care pot pune in pericol viata, integritatea corporala sau sanatatea personalului propriu si al pacientilor .

Este interzis oricarui angajat al spitalului sa comunice cu Mass Media cu privire la pacientii internati, tratamentul acestora si alte aspecte legate de pacienti .

Toate drepturile rezervate © centruldepaliatie.ro
Concept: Piatadesiteuri